Niall Horan: Mediji neće uspeti da stvore svađu među članovima 1D!

Svi članovi One Directiona vredno rade na svojim solo karijerama što stalno povlači njihova međusobna poređenja. Ipak, Niall Horan ističe da se momci međusobno podržavaju i da svaki pokušaj medija da ih posvađaju neće uspeti!

“Mediji obično kreiraju rivalstvo među nama ali je sjajno što to ne mogu da urade jer svako od nas stvara različit tip muzike”, objašnjava on. Kako Niall dodaje, oni su u stalnom kontaktu i jedni drugima daju mišljenja o novim pesmama koje izbace.

“Čuo sam Liamovu novu pesmu i ovo što je radio Louis a oni su čuli ponešto od mene. Dobro je što to radimo jer smo iskreni jedni prema drugima ako nam se nešto ne sviđa, posebno jer to radimo veće godinama unazad”, poručuje on. Niall kaže da mu se kod solo karijere sad najviše sviđa što može malo da obiđe zemlje u kojima gostuje. “Ranije nam fandom nije dozvoljavao da mrdnemo iz hotela. Sve što smo viđali su bile teretane i bazeni!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Taylor Swift o vezi sa Harryjem Stylesom: Bilo je lepo i ludo!

One thought on “Niall Horan: Mediji neće uspeti da stvore svađu među članovima 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.