Niall Horan konačno prokomentarisao video na kom je plakao u 1D-u!

Niall Horan je nedavno slomio srca Directionera otkrivši da se za 2020. godinu i desetu godišnjicu benda planira nešto, ali da to ne uključuje stvarni povratak ekipe, novu muziku ili tako nešto. To je, naravno, samo realnost, što ne znači da Niall nije obožavao svoje 1D dane i da mu oni ne nedostaju. Ipak, ovih dana se Niall zbog glasina priseća jednog videa sa 1D koncerta koji sve do danas nikom nije bio jasan!

Ovih dana je ponovo postao aktuelan jedan video kada su momci još uvek nastupali zajedno i izvodili pesmu “Little Things”, a u videu se Niall ne čuje kada treba da peva svoj deo jer mu mikrofon ne radi. Neko mu je zatim dodao svoj mikrofon da bi mogao da završi, a pošto je zvučao frustrirano, kako mnogi tvrde, pričalo se da on u ovom videu i plače, kao i da je bio isključen jer je njegov vokal te večeri zvučao jako loše i “nedovoljno dobro”.

@haz.nialler.1d

When Nialls mic got turned off bcs “he wasn’t good enough” @niallhoran ##niallsvoice ##onedirection ##littlethings ##disrespect ##foryou ##fyp ##nialler

♬ original sound – lou.haz.nialler.1d

Niall dugo nije komentarisao ovu situaciju, ali konačno je imao nešto da kaže o njoj! Nakon serije tvitova o tome kako je plakao (iako bi, naravno, bilo skroz u redu i da jeste) on je odgovorio da je tehnički problem jedini problem koji je tog dana imao: “Isključivanje mikrofona, šalite se? Hahaha, šta sve ja čitam na internetu, niste nikad čuli za tehnički problem?” napisao je Niall, očigledno iznerviran zbog konstantnih komentara na ovaj video, koji je čak i prestar da bi se sad komentarisao.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ponos Directionera: Niall Horan dobio veliko priznanje za humanitarni rad!

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.