Ni on ne rizikuje: Niall Horan otkazao turneju!

Niall Horan je, kao i mnoge mlade zvezde, za 2020. godinu imao velike planove i objavio je novi album koji bi sledovalo da ove godine promoviše širom sveta. Nažalost, ova godina nikome ne ide na ruku, a naročito ne muzičarima, jer zbog korona virusa svima nam je zabranjeno da se okupljamo u velikom broju. Kako muzika stvarno okuplja hiljade ljudi, mnogo pevača je već objavilo da otkazuje turneje, pa isti primer prati i Niall Horan.

Svoje turneje u prethodnom periodu otkazali su Niallov kolega iz 1D-a Harry Styles, Justin Bieber, Avril Lavigne, Billie Eilish, BTS i mnogi drugi izvođači, a neke izvođače tek čekamo da vidimo kakav će potez povući kad su letnji nastupi u pitanju, kao što je recimo Taylor Swift koja ima nastupe od kraja juna po Evropi.

Niall je svoju “Nice To Meet Ya” turneju planirao zapravo za septembar, pa sve do kraja decembra 2020. godine, što je realno period u kom još ne znamo kako će se situacija sa korona virusom odvijati, ali Niall igra na sigurno i svoju turneju odlaže u potpunosti za 2021. godinu.

“Odlučio sam da ne nastavljam sa ‘Nice To Meet Ya’ planom za turneju za ovu godinu. Bilo mi je teško da odlučim, ali za dobro mog fandoma i ekipe sam morao da donesem ovu odluku. Radujem se novoj muzici i novoj turneji koju ću vam organizovati 2021. godine. Voleo bih uskoro da ubacim moguće datume ali ne želim da budete u magli dok se čitava situacija ne stabilizuje. Za sada ćete dobiti povraćaj novca za sve kupljene karte. Jedva čekam da vam se vratim i sada ću snimati još više muzike da bih mogao sledeće godine da vam izvodim još više” poručio je Niall fandomu. Ispod pogledajte šta je Niall imao u planu da poseti, iako, nažalost, ovi datumi više ne važe.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Treća runda počinje: Odaberi koju zvezdu će Ryan nacrtati!

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.