Neverovatno: Evo kako izgleda dvojnica Kylie Jenner

Uspon dvojnika slavnih zvezda osvaja TikTok. Ko je znao da slavne ličnosti, uključujući i Kylie Jenner, čini se, imaju toliko izgubljenih blizanaca? TikTok korisnica @kjdrafts je prikupila preko 4 miliona lajkova nakon što je objavila samo 13 video snimaka sebe. Lako je shvatiti zašto je postala popularna – ona je bukvalno pljunuta slika Kylie Jenner.

Da, baš liči na Kylie. Obožavaoci su sa nevericom komentarisali sve njene video snimke. Jedan od korisnika je prokomentarisao: „Više liči na originalnu Kylie nego Kylie“, a drugi je dodao: „Ne znam više šta je stvarno“. Međutim, mnogi korisnici TikToka su takođe istakli da je ovo možda previše dobro da bi bilo istinito. Neki su primetili da ova devojka koristi aplikaciju pomoću koje preko svog lica stavlja Kylieno.

Postoji mnogo znakova koji podržavaju ovu teoriju, kao što je činjenica da ova devojka nikada ne pomera ruku preko lica (što bi privremeno uklonilo sve filtere), postoje greške oko obrva i usana, a ona pravi samo nekoliko izraza lica.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Retki momenti: Kylie pije i psuje na majku u novom trejleru za njihov rijaliti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.