Neverovatan uspeh: Taylor Swift pročitala poruku fanova iz Srbije!

Ako ste bar malo ljubitelj Taylor Swift, znate da je Tumblr i danas popularan praktično samo zbog nje – Tumblr je preplavljen Swiftie nalozima i ta društvena mreža izgleda kao bezbedno mesto za sve njih, gde Taylor čak često rebloguje i lajkuje postove fandoma. Ovoga puta posrećilo se i fanovima iz Srbije!

Verovatno najpopularniji Tumblr nalog o Taylor u Srbiji imaju članovi ekipe Taylor Swift Serbia koji su aktivni i na Instagramu i Twitteru, a tamo okupljaju često fanove iz naše zemlje da bi postavljali njihove poruke za Tay na Tumblr (koji Taylor inače prati!) i s obzirom da su njihovi postovi stalno na Tayinoj početnoj strani, to samo uvećava šanse da ih primeti!

Ovoga puta Tay je zaista videla i lajkovala nasmejana lica svojih sprskih fanova u jednom postu Tumblr bloga ekipe Taylor Swift Serbia, a fanovi su očigledno van sebe od sreće: “Imam osećaj da je sve što se sinoć desilo samo san, ali definitivno je stvarno” napisala nam je Dijana koja je takođe uključena u post. Čestitamo svima i nadamo se da će biti još ovakvih prilika!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Naučila je to na teži način: Taylor Swift sada ima kamere postavljene svuda na meet and greetovima!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.