Nestvarno! Devojka istovremeno crta portret Taylor levom, a Selenu desnom rukom! (video)

Poslednjih godina sve popularnijui su hiper-realistični crteži koji podrazumevaju da oni izgledaju toliko realno da ih je nemoguće razlikovati od fotografije! Iako mali broj umetnika ume da radi tako nešto, Holanđanka Rajacenna vam Dam (25) je krajnje posebna, jer ume da stvori dva ovakve crteža istovremeno, koristeći obe ruke!

Kako ona kaže, često crta sa dve ruke jer time dobija ne brzini i zabavnije je. Ono što je potpuno suludo jeste da se ona sve do svoje 16. godine uopšte nije bavila crtanjem kao i da nema nikakvo formalno slikarsko obrazovanje! Interesantno, ona je još 2011. nacrtala portret Justina Biebera nakon što ju je on zamolio za to, a bio je prezadovoljan rezultatom!

Rajacenni je za neke slike potrebno i po 500 sati rada, ali već ima veliku pažnju publike pa neki videi imaju i preko milion pregleda! Naravno, ima ljudi koji su podjednako vešti sa obe ruke, ali koliko nas bi moglo da u isto vreme razmišlja o crtanju dve slike?

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #153 - Glasajte za sve omiljene pesme, ali samo jednom!

7 thoughts on “Nestvarno! Devojka istovremeno crta portret Taylor levom, a Selenu desnom rukom! (video)

  1. Ovo je nestvarno! Predobro je! Nemogu vjerovati da je nako ovo stvarno nacrtao😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.