Neprijatno iskustvo: BTS doživeli saobraćajku na Tajvanu!

Neprijatno iskustvo: BTS doživeli saobraćajku na Tajvanu!

Retko ko radi tako naporno kao BTS, a česta putovanja pojačavaju i šansu za neprijatnim iskustvima, koje se nažalost desilo tokom nastavka njihove svetske turneje na Tajvanu. Kako prenose lokalni mediji, tokom njihovog povratka sa koncerta, momci su učestvovali u saobraćajnoj nesreći.

Kako bi sprečili bilo kakve glasine, rukovodstvo njihove kompanije Big Hit se odmah oglasilo saopštenjem, u kome se kaže, “Nakon što su BTS završili sa koncertom na Tajvanu i krenuli su nazad do svog hotela, desio se minorni incident. Niko od članova nije povređen i vratili su se bezbedno, tako da ovo neće poremetiti njihov raspored.” Naravno, ne treba ni napominjati da momci ni na koji način nisu odgovorni za nesreću i ne moraju da odgovaraju za nju.

Često nas pitate kad bi BTS mogli da dođu, ali oni još nisu završili ni ovogodišnju turneju, pa im sad slede nastupi u Japanu i Hong Kongu, 12. i 14. decembra. Interesovanje za BTS je enormno, ali nadamo se da uspeh “Burn the Stage” filma samo povećava šanse da ih vidimo!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Profesionalac: Jimin (BTS) pao tokom nastupa, a zatim odmah ustao!

2 thoughts on “Neprijatno iskustvo: BTS doživeli saobraćajku na Tajvanu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.