Tvrdi da komuniciraju telepatski: Nepoznati muškarac dobio zabranu prilaska Kim Kardashian!

Kim Kardashian je uspešno dodeljena privremena zabrana prilaska protiv nepoznatog muškarca, koji tvrdi da je poslovni saradnik i da „komunicira telepatski“. Nakon što je saznala da je dotična osoba pokušala da ‘pristupi’ njenoj porodičnoj kući tri puta u avgustu, rijaliti zvezda uspešno je dobila pravnu zaštitu.

U dokumentima do kojih je došao The Blast, Kim je napisala: „Obaveštena sam da je osoba pokušala da uđe u moju rezidenciju u tri odvojena navrata u avgustu 2022. Predstavio je pismo u kojem traži da bude moj poslovni partner. Obaveštena sam i da je otputovao u Kaliforniju kako bi se sastao sa mnom. Nikada ga nisam kontaktirala. Izrazio je ogromnu frustraciju što mu nisam odgovorila“. Takođe, dodala je da se njeno privatno obezbeđenje sastalo sa ovim muškarcem i obavestilo ga da rijaliti zvezda nema želju da komunicira sa njim.

„Obaveštena sam da je ovaj čovek rekao mom privatnom obezbeđenju da poseduje pištolj“, navela je Kim. “Dalje, podelio je brojne objave u kojima me pominje na društvenim mrežama, a u jednoj od objava je tvrdio da sam s njim komunicirala telepatski.” Zbog njegovog neprimerenog ponašanja, Kim je izrazila zabrinutost da bi ovaj muškarac mogao čak i fizički da nasrne.

Pročitajte još  Sramotno: Ceo svet se smeje Kim Kardashian i Kendall Jenner zbog izjave na Emmy nagradama!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.