Neobično: Selenin pas sada ima plavu dlaku!

Selenino štene Charlie sad se razlikuje od svih pasa svoje rase – njegova dlaka ima nijanse plave!

Selenin pas Charlie ne samo što pripada kraljevskoj rasi, kavalirskim španijelima kralja Čarlsa, već ga sada krasi i kraljevsko krzno boje safira – ofarbano u plavo! Ovo je jako neobična odluka, a izvori bliski Seleni kažu da ne postoji nikakvo specijalno značenje iza toga – plus, niko neće osuđivati Selenu zbog ovoga jer je boja korišćena za dlaku psa potpuno bezbedna!

Interesantno, Selena Gomez je pre nekoliko godina već preživela dosta uvreda zbog farbanja životinja, a sve zbog spota za „Love You Like A Love Song“ za čije potrebe je nekoliko konja ofarbano u roze. Kada je Pink, koja je poznata kao aktivista i veliki ljubitelj životinja, videla boju na konjima, oštro je iskritikovala Selenu, a izvori su tada tvrdili da ona nije ni znala da bi se konji zaista farbali, već je mislila da će se to uraditi u kasnijoj obradi spota pomoću efekata. U svakom slučaju, pretpostavljamo da ona najbolje zna da li je ovo što je uradila svom psu bezbedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Ja svoj život ne mogu da zamislim bez tebe": Tay čestitala rođendan Sel!

3 thoughts on “Neobično: Selenin pas sada ima plavu dlaku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.