Nemanja Matić upoznao MM: Ne zaboravite da ste obećali da dolazite u Srbiju!

Prethodnih dani su kao san za naše MMere! Nakon što je MMerka Isidora uspela više puta da im priđe u Malmeu, dobije obećanje da će se oni vratiti, igra sa njima na sceni i dobije potpis na “Moments” CD koji ćemo vam deliti, momci su sad dobili priliku i da upoznaju srpskog fudbalera Nemanju Matića!

Naime, Nemanja je doputovao u Skandinaviju sa Mančester Junajtedom gde će igrati na jednom turniru, a naravno da su MM iskoristili tu priliku da ga obiđu. Posebno je bio srećan Marcus, koji obožava Nemanju i tim za koji on igra. I momci i Nemanja okačili su ovu predivnu sliku gde ih vidimo zagrljenje, a primetićete i da Marcus u ruci ima dres Nemanje Matića iz reprezentacije koji mu je dala Isidora, a koji je očigledno doneo da mu ga Nemanja potpiše!

View this post on Instagram

Lovely to see you boys @marcusandmartinus 🇳🇴

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

Kao šlag na tortu, došli su komentari na Instagramu. Nakon što je Nemanja napisao, “Divno je što sam vas video momci”, momci su mu uzvratili, a onda je naš fudbaler rekao nešto zbog čega će ga MMeri obožavati, a to je, “Ne zaboravite da ste obećali da ćete se opet vratiti u Srbiju!” Pa ima li bilo ko sumnje da će nam oni zaista doći? Još ako Famoza uspe da ostvari svoje planove, definitivno ćemo ih vezati za naš deo sveta!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Koncerti se vraćaju na jesen, dolazak Marcusa i Martinusa je u igri!

Foto: Instagram/Nemanja Matić

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Nemanja Matić upoznao MM: Ne zaboravite da ste obećali da dolazite u Srbiju!

  1. Ali savrseno… Mislim da je mali broj ljudi primetio da su MM na svom profilu stavili slike i sa drugim igracima ali stavili su vise slika u jednoj objavi,a sliku sa Nemanjom su morali posebno da objave 😍😍 A u zadnjem lajvu kada su pitali gde mi zelimo da oni dodju,citali su komentare i za sve drzave su rekli "Yes" a za Srbiju su rekli "Sure" i to obojica a ne samo Marcus kao sto je po obicaju da samo on to kaze😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.