Nekoliko razloga: Zašto su Emma Watson i Chord Overstreet savršen par?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
98


Emma Watson i Chord Overstreet su uslikani na ulicama Los Anđelesa kako se drže za ruke, što je pokrenulo glasine da su u vezi, pa su se sada pojavili i neki razlozi zašto bi oni bili savršen par!

Oni nisu komentarisali svoj ljubavni status o kome se priča oko nedelju dana od kada su prošlog meseca viđeni zajedno na zabavi nakon dodele Oskara i na istom koncertu u Los Anđelesu. Jedan od razloga koji ih čini savršenim parom jeste što oboje imaju talenta za muziku, dok je Emma sve oduševila pevanjem u filmu “Beauty and the Beast”, Chord se odlično snašao sa pevanjem u seriji “Glee”.

Njih dvoje su navikli da budu u centru pažnje, jer su imali priliku da glume omiljene uloge fanova. Mediji takođe ne izostavljaju mogućnost njihovog zajedničkog nadimka koji fanovi trenutno smišljaju, a jedan od najvažnijih razloga jeste njihova sreća. Na fotografijama koje su napravljene od strane paparaca možemo videti da su njih dvoje stvarno srećni dok su zajedno, a mlada glumica je prošle godine raskinula Williamom Knightom. Oni će se sigurno oglasiti povodom svega ovoga, ali nema sumnje da su glasine tačne.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Emma Watson

One thought on “Nekoliko razloga: Zašto su Emma Watson i Chord Overstreet savršen par?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.