Nedostaje joj zavičaj: Miley Cyrus kupila luksuznu farmu kod Nešvila!

Miley je nedavno za skoro šest miliona dolara kupila posed u saveznoj državi SAD-a Tenesi koji ima sve pogodnosti za miran odmor i ruralno okruženje sa drvećem, a nalazi se nedaleko od Nešvila.

Kuća je jako prostrana i poseduje četiri kupatila, garažu za tri automobila, lift, bazen i pet spavaćih soba, izgrađena je pre tri godine i ima skoro sedam hiljada kvadratnih metara! Stil i okruženje ove kuće mnogo se razlikuje od onoga što Miley ima u Malibuu, umesto modernih motiva dominira zelenilo i minijature rustičnog tipa. Možda se razlikuje od njenog trenutnog prostora, ali Miley je navikla na ovo još u detinjstvu s obzirom da je odrasla u Franklinu na farmi dok se nije preselila u Holivud za snimanje Hannah Montane!

E! News je takođe popričao sa Mileyinom majkom Trish i sestrom Brandi o njenim trenutnim emocijama i planovima da se skrasi u ovakvoj kući. „Jako volim kod Miley što tačno zna šta treba da radi. Zna da ne treba da radi prekovremeno i bude na turneji godinu dana. Mislim da to dolazi sa godinama, shvatila je da želi da stvara muziku koju zapravo voli i da uz to bude sa porodicom kod kuće i životinjama“ rekla je Brandi, a Tish kratko dodaje: „Kroz njenu muziku sada se i vidi koliko je srećna trenutno, ona je jako realna i ono što vidite na bini je uvek prava verzija nje.“

Pročitajte još  Miley Cyrus: Prestala sam da koristim marihuanu, ali mama me je nagovorila da joj se vratim!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Nedostaje joj zavičaj: Miley Cyrus kupila luksuznu farmu kod Nešvila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.