“Neće se ponoviti”: Ariana Grande obećava da će voditi više računa o svojoj koži!

Nedavno je jedan Twitter nalog pisao kako je važno da skidamo šminku pre spavanja i da je važno da vodimo računa o svojoj koži, gde je skrenuo pažnju Ariani Grande koja je zaboravila da skine svoju šminku pre spavanja, nakon čega je pevačica naglasila da vodi računa o sebi, ali je i zatražila pomoć ako nešto ne radi kako treba!

Iako je izgledalo da je ova “rasprava” na Twitteru završena, ispostavilo se da se ovaj Twitter nalog ponovo oglasio sa sličnom izjavom kao prethodnog puta. “Skinite svoju šminku uveče, nemojte je ostavljati preko noći, pa je skidate danju,” napisao je Twitter korisnik. Ari ipak nije ostala ravnodušna, pa je imala potrebu da odgovori kako još uvek skida šminku i stavlja masku jednog francuskog proizvođača.

“Još uvek je skidam i imam La Mer masku, ostavi me na miru sestro,” tvitovala je Ari. “Oh, u nevolji si,” napisao je jedan fan, na šta je pevačica dodala: “Neće se ponoviti.” Pevačica je priznala da mora da povede više računa o nezi svog lica i otkriva da koristi posebne maramice za uklanjanje šminke i kokosovo ulje, ali neki fanovi se ne slažu da je ulje kokosa baš najbolji izbor za uklanjanje šminke. Verujemo da je Ari naučila lekciju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Novac koji je Ariana uzela za nastupe na Coachelli gasi nadu da će pevati na našim festivalima

2 thoughts on ““Neće se ponoviti”: Ariana Grande obećava da će voditi više računa o svojoj koži!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.