Neće da ćuti: Cara Delevingne odgovorila na uvrede Justina Biebera!

Cara Delevingne je od samog početka poznata kao neko ko neće da ćuti – ako njoj “stanete na rep”, dobićete ogrebotinu, i to nije nikakva novost. Cara nema dlake na jeziku ni kada neko vređa njene prijatelje, ili njenu vezu sa Ashley Benson sa kojom se i venčala ovog leta, pa je svakako primetila i da Justin Bieber pominje njeno ime u novom intervjuu za Jamesa Cordena gde nije mogao da izbegne da da mišljenje o Cari, koje se njoj očito nije svidelo!

Justin je, naime, u četvrtak uveče bio gost The Late Late Showa sa Jamesom Cordenom, gde je probao i čuvenu igru “Spill Your Guts or Fill Your Guts” u kojoj mora da odgovori iskreno, ili će u suprotnom pojesti neki od najodvratnijih životinjskih specijaliteta na Jamesovom stolu, po njegovom izboru. Pitanja su često bila vrlo neprijatna pa je Jus radije uzimao gutljaj pića na koja je pravio face gađenja, ali je odlučio da ipak na jedno pitanje odgovori! Kada je došao red na pitanje može li da rangira tri Haileyine drugarice, Caru, Kendall Jenner i Gigi Hadid, od omiljene do najgore, Jus je pristao: “OK, Kendall, Gigi, Cara. Znam Kendall dobro, dosta vremena smo proveli zajedno, sa Gigi i nisam toliko, ni sa Carom. Nemam ništa protiv njih, samo bolje znam Kendall” rekao je on.

Međutim, kao što vidite u objavi iznad, Cara je ovo videla i nije joj se dopao njegov odgovor, jer smatra da on definitivno ipak ima nešto protiv nje. “Ako nemaš ništa protiv mene, što me ne odblokiraš?” napisala je ona direktno. Cara je najverovatnije i u pravu, jer Justin i ona odavno nemaju prijateljski odnos.

Pročitajte još  Justin Bieber & One Direction – As Long As You Drag Me Down (mashup)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cara Delevingne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.