“Ne znamo ko je koga zarazio”: Lisa i Lena se razbolele!

Život sa bliznakinjom ima svoje prednosti, ali i mane! Jedna od mana svakako je to što kad se jedna razboli, skoro obavezno strada i ona druga, a baš je to slučaj ovog puta, jer su obe zaradile gadnu prehladu zbog čega ovu nedelju provode u kući pokušavajući da što pre ozdrave. Ipak, smisao za humor ih ne napušta!

Devojke su tako u utorak objavile fotku na kojoj ih vidimo kako leže prekrivene ćebadima, a Lisa je napisala, “Lena i ja smo se razbolele, ne znamo ko je koga zarazio!” Od fandoma naravno stižu samo lepe želje, jer zdravlje uvek mora da bude na prvom mestu. Na sreću, čini se da to znaju i LeLi ali i njihovi roditelji koji ne vrše veliki pritisak na njih.

Devojke su istog dana objavile i emotivnu poruku koju je Hailey Baldwin ostavila na svom Instagram profilu, a gde govori o tome koliko je i posle svega još uvek nesigurna u sebe. Lisa i Lena su sve to prokomentarisale rečima, “Sve osobe porede sebe sa nekim drugim, posebno to radimo mi devojke. Stalno to radimo, ali Bog je svaku od nas učinio drugačijom i posebnom”. Baš tako devojke!

Pročitajte još  Lisa i Lena predstavile svoju kolekciju za H&M, tvrde da će biti dostupna i fanovima u Srbiji, Hrvatskoj...

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.