Ne želi vezu kao sa Taylor Swift: Tom Hiddleston ima novu devojku, ali je krije od javnosti!

Glumac Tom Hiddleston naučio je mnogo toga o vezama nakon turbulentnog života sa Taylor Swift kada je bio neprestano prisutan u medijima i kada su ga paparaci slikali gde god bi pošao – kao i Taylor, Tom je takođe našao novu ljubav, ali kao što ona brine da se njena veza ne eksponira u javnosti, takav primer sledi i on!

Tom je, naime, u vezi sa glumicom Zawe Ashton još od februara, a javnost je za to saznala tek pre nekoliko dana! Par je viđen na US Openu što je i očekivano jer su oboje ljubitelji tenisa, a njih dvoje su kasnije viđeni u jednom baru u Njujorku.

Kako otkriva izvor za The Sun, Tom je ponovo jako zaljubljen! “Tom je mnogo zaljubljen u Zawe, već šest meseci su zajedno ali Tom je toliko paranoičan oko svog privatnog života još od veze sa Taylor Swift tako da je odlučio da čuva svoju vezu što bolje ume” ispričao je izvor. Izgleda da su i Taylor i Tom naučili nešto važno zajedno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Hiddleston

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Taylor Swift o nekadašnjem incidentu sa Kim Kardashian: Naučila sam da cenim svoju reputaciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.