Ne želi da kažnjava fandom: Selena održala lekciju Demi Lovato!

13259126_187028055030244_1255604662_n

Neki izvođači poput Demi Lovato odlučili su da bojkotuju koncerte u američkoj državi Severna Karolina zbog zakona koji im se ne dopadaju ali Sel Go je uradila nešto mnogo pametnije!

Severna Karolina ima zakon koji zabranjuje transrodnim osobama (muškarac u telu žene ili žena u telu muškarca) da koriste bilo koji toalet, već samo one posebne, namenjene njima. Selena se ne slaže sa tim ali zna da je bojkot koncerta zbog besmislen i da bi stradali samo Selenatori, ni krivi ni dužni.

“Srećna sam što sam odrastala u porodici gde su me učili da sve treba tretirati na isti način”, objasnila je Sel. “Razmišljala sam šta da radim i na kraju sam zaključila da je bolje da održim koncert i dam deo novca fondaciji koja se bori protiv diskriminacije.” Ona poručuje i kako na njenom koncertu spomenuti zakon neće važiti i da će svi moći da se osećaju podjednako dobro! Nama se čini da je suočavanje sa problemom i njegovo rešavanje uvek najbolje rešenje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Znao je šta radi: Justin Bieber otišao na koncert sa manekenkom samo da napravi Selenu ljubomornom!

7 thoughts on “Ne želi da kažnjava fandom: Selena održala lekciju Demi Lovato!

  1. Ja ozb počinjem da mislim da ona ne zna da greši evo ne znam uvek je u pravu iako nije prosto neobjašnjivo haha pametno je postupila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.