“Ne žele da se kriju od javnosti”: Otkriveni najvažniji detalji o vezi Sel i The Weeknda!

Kad su se u sredu pojavile fotke Selene Gomez i The Weeknda niko nije znao šta se tačno dešava. Međutim, informacije danas stižu u prilično pouzdane američke medije koji nam otkrivaju više o njihovoj vezi!

Sel i The Weeknd (pravo ime mu je Abel Tesfaye) viđeni su ispred jednog restorana u Los Anđelesu a E! News prenosi kako je njima bilo jasno da će ih neko slikati ali da ih nije briga zbog toga! “Oni jesu u početku hteli da njihova veza bude tajna ali su onda zaključili da ih zaista nije briga šta drugi misle!”, tvrdi jedan izvor.

Kad je reč o njihovoj vezi, sve se desilo potpuno neočekivano. “Selena se nakon izlaska sa lečenja fokusirala na sebe a Abel je tek izašao iz veze a i promovisao je svoj novi album. Ni on ni ona nisu tražili novu vezu”. Ipak, isti izvor dodaje da je pevač uvek bio slab na Sel! “Njemu se ona oduvek sviđala. Misli da je ona veoma talentovana i seksi. Čuju se još od pre praznika ali ona ga je oduvek zanimala. Oboje nemaju velika očekivanja, sve ide polako i tek se upoznaju.”

Autor: Famoza.net
Foto: Billboard

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  iHeartRadio Music Awards: Justin Bieber muzičar godine, Adele pobedila Selenu i Arianu, Harmonizeri najbolji fandom!

4 thoughts on ““Ne žele da se kriju od javnosti”: Otkriveni najvažniji detalji o vezi Sel i The Weeknda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.