Ne vraća se tamo, nikad: Demi Lovato stavila na prodaju kuću u kojoj je umalo umrla!

Demi Lovato odlučila se da proda svoju kuću u Holivud Hilsa. Iako je obožavala ovo mesto, posle svega što joj se desilo ovog leta, ona je odlučila da je najbolje da taj deo života ostavi iza sebe.

Upravo u ovoj kući Demi se družila sa sumnjivim društvom i umalo preminula nakon što je uzela preveliku dozu narkotika, od čega se oporavlja već mesecima. To mesto sad nosi samo ružna sećanja, pa možda i nije čudno što Demika nema nikakvu nameru da se vraća tamo, i želi da ga se otarasi po svaku cenu.

Da nije u pitanju glasina, govori nam to što se kuća zaista pojavljuje na sajtovima za prodaju nekretnina, pa se tako navodi da ona poseduje četiri spavaće sobe i šest kupatila, a do joj je cena fantastičnih 9,5 miliona dolara. Demi se ipak ne žuri da proda kuću, jer su sve prognoze da će njen boravak na lečenju potrajati.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zar opet? Justin Bieber još jednom ubijen, stradale i Demi i Miley! (video)

2 thoughts on “Ne vraća se tamo, nikad: Demi Lovato stavila na prodaju kuću u kojoj je umalo umrla!

  1. Kuca je lepa,ali znam da neki nece hteti da kupe kucu u kojoj se neko drogirao i…Ali verujem da kuci nista ne fali I DA CE JE NEKO KUPITI!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.