Ne propuštajte: BTS nastupaju od 12.30h na KBS Gayo festivalu, imamo link za prenos!

Danas je veoma važan dan za BTS Army! U 12.30h po našem vremenu (što je 20.30h po korejskom) počinje KBS Gayo Deachukjae festival na kome će nastupiti momci, a najlepše od svega, to možemo da gledamo i mi i to zahvaljujući YouTube prenosu.

Ovi nastupi biće vrlo posebni, jer kako se priča, članovi BTS-a imaće solo nastupe, tj. pevaće svoje pesme iz “Love Yourself” ere! Kako se navodi, prenos kreće od 12.30h po našem vremenu (dakle, pola sata posle podneva), a kako pokazuje procurela set lista, svaki od momaka pevaće po jednu pesmu, i to ovim redom!

  • “Just Dance” by J-Hope
  • “Euphoria” by Jungkook
  • “Serendipity” by Jimin
  • “Love” by RM
  • “Singularity” by V
  • “Seesaw” by Suga
  • “Epiphany” by Jin
https://youtu.be/l5k9K5iJWuE

Na kraju, očekuje se da će oni potom nastupiti zajedno i izvesti “Fake Love”, a sve ovo trajaće čitavih sat vremena, kao pravi festivalski nastup! Naravno, biće prilike da gledamo i druge k-pop izvođače, a spominju se Seventeen, Wanna One, BTOB, Monsta X, Apink (G)I-DLE, i mnogi drugi! Raj za k-popere! Napominjemo da posećujete ovu stranicu, jer je moguće da linkovi za prenos neće raditi, pa ćemo ih zameniti novim!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ne propuštajte: BTS nastupaju od 12.30h na KBS Gayo festivalu, imamo link za prenos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.