Ne kupuje se sve novcem: Taylor Swift odbila tri miliona dolara za pola sata pevanja!

taylor-swift-1989-album-promos_3

Velika količina novca može vam kupiti skoro sve, ali ne i Taylor Swift! Slavna muzičarka dobila je fenomenalnu ponudu jednog milijardera da otpeva tri pesme i za svaku bude plaćena po milion dolara ali ona je to odbila!

Neimenovani milijarder imao je venčanje pa je hteo da na njemu Taylor otpeva nekoliko pesama i druži se s njim i njegovom mladom. Međutim, iako to predstavlja veliki novac čak i za nju, Tay je odlučila da su joj neke druge stvari u životu bitnije. “Ona je odlučila da ode na krštenje drugog deteta svoje drugarice Jamie King. Pevala je ‘Love Story’, ‘I Knew You Were Trouble’ i ‘Red'”, priča jedan od gostiju. “Čak je bebicu uzela ruke i otpevala mu uspavanku. Međutim, on je kreno da vrišti pa ga je brzo vratila njegovoj mami.” Tay je stvarno sjajna devojka!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I ništa nije htela da kaže: Taylor Swift kupila kuću svojoj trudnoj Swiftie koja je ostala na ulici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.