Nazad u realnost: Justin i Hailey se vratili sa odmora

Za njih sve i dalje cveta – Justin i Hailey Bieber se i dalje ponašaju kao da su juče venčani, a svoje pustolovine svakodnevno dele sa pratiocima na Instagramu. Par se nedavno vratio sa odmora, a sada su spremni da nastave sa svojim životima do sledećeg romantičnog bega.

Justin je na svoj Instagram podelio sliku, na kojoj namršten pozira sa Hailey uz opis “Odmor ✅”. Haileyin verenički prsten jasno je izražen na slici, a ona izgleda umorno, ali ipak srećno.

View this post on Instagram

Lemurs everywhere please

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Hailey je kasnije na svom Instagramu okačila sliku sa lemurom sa istog tog odmora, a na slici se vidi da je ona u boljoj formi nego ikad. Sada kada su napunili baterije, bilo bi krajnje vreme da od Justina čujemo vesti o novom albumu, jer od 2015. on je izbacivao samo singlove i kolaboracije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Upozorenje naučnika: Belieberi i Selenatori imaju velike šanse da zaraze svoje kompjutere i telefone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.