Naučite popularne fraze na korejskom sa BTS-om! (video)

Jezik koji se govori u Koreji ni najmanje nije jednostavan. Međutim, BTS je tu da vas uvede u priču!

Kao što smo već pisali, ova velika korejska grupa glavna je tema novog Billboarda, a ovom prilikom momci su za Billboard spremili video sa neobičnom temom – učiće vas kako da izgovorite razne zanimljive fraze na korejskom jeziku! Na primer, ako se ikada nađete na koncertu BTS-a, budite spremni da će momci u jednom trenutku vrisnuti „Napravite malo buke“ da vas čuju, a to će zvučati kao „So-ri Jil-hul“!

BTS će vas u videu naučiti kako se kaže još neka fraza koja bi vam bila potrebna na koncertu korejskog benda, poput „Svi skačite“, a RM se pobrinuo i da saznate kako se neke reči akcentuju, jer, kako on kaže, mnoge fanove i ljude koji uče korejski to zbunjuje. Pogledajte i vi video i saznajte nešto novo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Billboard

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Organizator nas uverio: BTS SIGURNO dobijaju ponudu za dolazak, samo od njih zavisi kad će doći!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.