Naše Tiniste nam predstavljaju svoj IG i YT, “Velike_Tinistkinje”


Zdravo Famozo, ja sam još jedna od brojnih Tinista, željela bih da vam pokažem svoj fp na instagramu o Tini, instagram kao i youtube kanal vodimo moja BFF i ja…Svaki dan izbacujemo tri slike??

Instagram: Velike_Tinistkinje
YouTube: Velike_Tinistkinje

… Ako zelite mozete objaviti i nas youtube kanal, koji je takodje o Tini i seriji “Violetta”…Evo linka i za youtube ?? https://www.youtube.com/channel/UCryLFIYNU7Hl0PMUn1Gp0ow
Moje drustvene mreze sam odlucila podjeliti sa vama, zato sto mislim da bi se mnogim Tinistima svidjele…

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Znaju se odavno: Oriana Sabatini koja će nastupati sa Arianom Grande je velika drugarica Martine Stoessel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.