Naše omiljene sobe u kući Kylie Jenner!

Kylie Jenner ima toliko novca da ni deca njene dece neće morati da brinu finansijski u bilo kom smislu. Njena raskošna kuća u Hidden Hills-u nikad nije bila previše pokazivana, zbog sigurnosti Kyliene porodice i veoma česte pojave uhoda u blizini kuća slavnih.

Na osnovu Instagram postova koje je kačila, napravili smo listu naših omiljenih prostorija u njenoj kući! Prvo je kupatilo, koje izgleda božanstveno i kao u hotelskoj sobi. Kylie ovde provodi mnogo vremena slikajući se i opuštajući nakon napornog dana.

Sledeće je predivno predvorje, dovoljno prostrano da u njega stane ogromna skulptura od ruža koje joj je za rođendan poklonio partner Travis Scott.

View this post on Instagram

must be dreaming!! 🌹…

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ovakvu sobu za šminkanje želi svaki beauty guru, pa Ariel, Kyliein šminker, baš ima sreće što Ky ima stila po pitanju dobre sobe za spremanje. Eventovi i crveni tepih ipak zahtevaju mnogo posla…

View this post on Instagram

Kylie Jenner for @archdigest

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Spavaća soba je mesto gde svakako želimo da se odmorilo i osećamo opušteno, a Kylieina odaje utisak komforne i prostrane sa veeeelikim pufnastim krevetom.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Naslednica Stormi svakako je dobila preslatku sobicu za sve svoje igračke i, iako od ove sobe nismo videli mnogo, deluje jako udobno i prikladno za dete Storminih godina.

“Architectural Digest” napravio je poseban prilog o Kylienoj dnevnoj sobi, ali nama se tu ipak više svidela kuhinja – koju Ky koristi samo pri pravljenju svog omiljenog jela – tortilja sa škampima!

View this post on Instagram

Kylie for @archdigest

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

I poslednje, ali ne manje bitno, poseban ormar za torbe daje nam uvid u Kylienu ogromnu kolekciju dizajnerskih i kolekcionarskih torbi, sa kojom se takmiči čak i Jeffree Star, a on u kući ima sef samo za svoje retke torbe!

View this post on Instagram

options

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ubijen mladi reper, Kylie Jenner u suzama

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Naše omiljene sobe u kući Kylie Jenner!

  1. U prevodu sve sobe nam se sviđaju!😄Ko ne bi htio da ima takvu kuću? Ili bar 1 sobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.