Naša šansa? Tini najavila prve datume promo turneje u Evropi!

Tinisti već odavno znaju da nam je verovatno najbolja šansa da Martinu Stoessel vidimo u regionu ona koja se pruža kroz njenu promotivnu turneju. Kako se ispostavilo, ona je bliže nego što smo se i nadali, jer nepotvrđene informacije govore da je ona već zakazala gostovanja u Španiji i Italiji!

Da još jednom napomenemo, da ne bude zabune – promo turneja nije isto što i klasična turneja. Promo podrazumeva da Tini održi kratak akustični koncert, druži se sa fandomom i razgovara sa novinarima. Naravno, promo turneje su daleko jeftinije od redovnih, jer zvezde često ne zahtevaju ništa osim da im se pronađe neki manji prostor gde bi mogle da nastupe, poput tržnog centra.

Famoza već čini sve što se može, a čak verujemo da bi Tini pre pristala da dođe u dve zemlje (Hrvatska i Srbija) nego samo jednu, jer je ovo tako mali prostor, s obzirom da su Beograd i Zagreb na samo 400 kilometara. Opet, moramo biti realni i reći da je prošla promo turneja Tini bila kratka i da je obuhvatala isključivo zemlje u kojima ona drži koncerte. Ipak, ne sumnjajte da ako postoji šansa, da ćemo je iskoristiti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spremni? Danas u 18h počinje Famoza koncertna anketa, ovo su pravila i spisak zvezda za koje se može glasati!

11 thoughts on “Naša šansa? Tini najavila prve datume promo turneje u Evropi!

    1. Nije nemoguće, ali čeka nas pakao. U ovom momentu, čini se da će sve pasti na leđa Famoze koja niti se bavi organizovanje događaja, niti ima novca za tako nešto.

  1. Ovo nam je sansa! Famozo, veliko hvala za trud! Nadam se da ce se ostatak fandoma uskoro probuditi i pomoci Famozi!

  2. A vise Beograd I Zagreb . A sta je sa Sarajevom I ostalim gradovima. Pa nisu oni nista bolji. Dabogda nikad ne dosla na balkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.