Naša MMerka Isi ponovo srela MM, obećali joj povratak u Srbiji i snimili video!

Marcus i Martinus danas će imati nastup u švedskom gradu Malmeu, a tamo će biti i dosta naših MMera, uključujući i našu čitateljku Isidoru koja je tamo već danima. Isi je neverovatno uporna i snalažljiva, pa je tako u petak, dan pre koncerta došla do momaka i od njih još jednom dobila obećanje da će se vratiti u Srbiju!

Uz pomoć MMera iz Srbije koji su pratili let, Isidora je znala ne samo u kom hotelu će biti MM, već i kad dolaze, i zaista, posle 22h oni su bili tu! Marcus i Martinus su se fotkali sa svima koji su došli da ih pozdrave, a Isi je uspela da Marcusu da dres srpske reprezentacije sa imenom njemu omiljenog Nemanja Matića, ali i svesku koju su napravili naši MMeri! Isi je pored toga dobila i jedno “I love you” od Marcusa i obećanje da će on objaviti sliku na kojoj je u dresu, kao i da će Nemanju upoznati u Oslu!

“Od četvrtka sam čekala u redu, i kad sam se vratila svoj hotel, imala sam sreće da saznam da je njihov preko puta mog. Otišla sam i čekala sam sat vremena. Duvao je vetar i smrzle smo se, a onda je došao neki auto, videla se samo Marcusova bela jakna i njihov tata Kjelle napred. On je prvi otišao do hotela, a onda su Marcus i Martinus izašli i slikali se sa svima. Ja sam imala sreću da zagrlim Marcusa. Bio je baš blizu mene i osmeh mu je bio od uha do uha. Kad je video Matićev dres, bio je na 10 cm od mene i opet mi se obratio kao da će da me slika, i ja sam ga tad dva puta zagrlila. Bila je užasna gužva, ali ja sam se dočepala i Martinusa i snimila pozdrav za našu grupu Pinanane. Ispred kad sam bila tamo, samo sam prišla Marcusu i pipnula mu kosu. Rekao mi je da se moraju vratiti u Srbiju”, prepričala je Isi.

Inače, koncert momaka je večeras oko 18.30h, a Isidora će pokušati da još jednom dođe do njih i uradi nešto što će vam se svima jako svideti. Držimo joj palčeve da uspe, ali i ovo što je do sad uradila je neverovatno i dodatno vezuje momke za naše prostore!

Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su nominacije za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Soon Gunnarsen

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Naša MMerka Isi ponovo srela MM, obećali joj povratak u Srbiji i snimili video!

  1. Ja pratim njen fp i iskreno je obozavam nekako je jako slobodna i iskrena(barem izgled tako) nije jako aktivna sto se tice edita ali je redovna sa storijim i sve to jako je volim

  2. Svi ostvario san,a ti samo gledas one koji su ostvarili i srce ti se slama jer znas da ih nikad neces zagrlit…woow😢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.