Napokon: Camila Cabello definitivno završila svoj debi album!

Nakon nekoliko odlaganja u nameri da stvori fenomenalan solo album, Camila Cabello zvanično je podelila sa svetom da je album gotov!

Sudeći po tome koliko se Cam trudi za ovo izdanje i koliko je vremena i truda uložila, čini se da je sada definitivno zadovoljna onim što je sa ekipom u studiju napravila! „Moj prvi album je završen i leptirići u mom stomaku sada to znaju“ napisala je Camila na Instagramu objavivši fotografiju iz studija.

Prethodni naziv ovog izdanja bio je „The Hurting. The Healing. The Loving“ koji zaista zvuči kao zanimljiv koncept ali Camila je ipak promenila ime i trenutno nije spremna da objašnjava tu odluku. „Za sada ne bih da pričam o tome, ali uvek sam za to da moji fanovi saznaju prvi o čemu se radi“ rekla je ona i otkrila da će fanovima uputiti pismo u kom će sve objasniti i objaviti novi naziv albuma!

my first album is done and the butterflies in my stomach are fully aware

Објава коју дели camila (@camila_cabello) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte jednom dnevno za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao!

2 thoughts on “Napokon: Camila Cabello definitivno završila svoj debi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.