„Napala sam te pre nego što sam saznala istinu“: Zara Larsson se izvinjava Jamesu Charlesu zbog svojih reči!

James Charles je već nedeljama gledao kako se njegovo ime blati u javnoj drami sa Tati Westbrook, ali je odlučio da to konačno preseče i snimi video „No More Lies“ u kom će izneti sve što misli da treba, pa se u tom dugačkom videu dotakao mnogih aspekata koji uključuju i onu svađu sa Zarom Larsson koja je nastala kad je Zara objavila da je James pokušao da joj ukrade dečka!

Zara je shvatila da je takva poruka bila ishitrena i zato je javno uputila izvinjenje Jamesu! „Stvarno mi nije bilo na kraj pameti da će moj tvit o tebi i mom dečku izazvati dramu kakvu jeste. Jako mi je loše što sam se tek kasnije ispravila i obrisala tvit jer mi je dečko tad pokazao DM. Naravno da svi vole dramu pa nikog nije bilo briga da mi dozvoli da objasnim sve. Naravno da ti je dozvoljeno da flertuješ onlajn, a komentari da je neko lep nisu ništa loše! Iako stvarno mislim da je loše probati sa nekim ko je zauzet, a ne verujem da nisi znao da sam sa njim jer me on stalno postavlja“ napisala je Zara u Instagram Storyju koji je obrisala, ali i dalje postoji njen kraći tvit.

„Uvek se trudim da naučim iz grešaka i izvinim se ako sam pogrešila. Žao mi je što sam se uključila u sve ovo pre nego što sam saznala istinu i žao mi je zbog anksioznosti koju si sigurno osećao zbog ovoga“ napisala je ona u tvitu, a Jamesov odgovor bio je brz! „Hvala na izvinjenu anđele, stvarno je u redu, šaljem ljubav“ napisao je on.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #70 - Ko će pobediti na prvom izdanju liste u 2017. godini?

Foto: Instagram/Zara Larsson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.