Najpotrebnije stvari tokom zime

Zna se da je zima najhladnije doba godine i da bi zbog toga trebalo da budemo utopljeni, kao i da imam neke slatke stvari uz sebe tokom cele zime. U ovom tekstu ću vam nabrojati neke stvari bez kojih meni ne može da prođe zima.

1. Labelo
Moja usta su tokom cele godine suva i pucaju, ali je zimi to najgore. Zbog toga uvek uz sebe imam labelo. Koristim najobičnija labela koja mogu da se kupe u svakoj manjoj prodavnici i apoteci. Zaista, nije bitna marka.

2. Krema za lice
Zima, koža se suši. Svako jutro je preko potrebno namazati kremu na lice da bi se koža hidrirala. Lično koristim Nivea kremu, mada mi je drugarica preporučila Nevenovu tako da ću je isprobati u skorije vreme.

3. Kapa, šal i rukavice
“Baby, it’s cold outside”. Ako izlazite napolje obavezno se dobro obucite i na sebe stavite kapu, šal i rukavice. Ne želite da se razbolite, zar ne? Ako niste ljubitelj onih običnih kapa, kupite neku sa gombicom ili u boji, izbor je na vama.

4. Ćebe
Zima, zima. Čak i dok ste kod kuće morste biti utopljeni. Zato se podvucite pod ćebe, upalite laptop i gledajte omiljene filmove k uživajte.

Nabrojala sam neke stvari koje su po meni najpotrebnije i od kojih se ne odvajam tokom zime. U ove stvari nisam ubrojala džempere, čizme i neke druge toplije stvari, ali to se podrazumeva.
Želim vam srećan Božić i novogodišnje praznike.?

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Just Dreamer i pišite joj na [email protected] .

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Najpotrebnije stvari tokom zime

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.