Najlepše iznenađenje: Taylor Swift posle osam godina izvela svoj stari hit!

Svet i dalje obožava onu staru, kantri Taylor! S vremena na vreme muzičarka nas podseti na taj period svoje karijere, a to je sad učinila i tokom koncerta u Detroitu gde je posle skoro čitave decenije izvela svoj hit “Jump Then Fall”.

“Ova turneja mi je najzabavnija u životu”, pričala je Tay. “Jedna od stvari koje su zabavne je to što imam ove momente u kojima smo sami ja, moja gitara i vi… Izvodim pesme koje ne izvodim obično, a neke od njih nisam pevala već jako dugo”, dodala je ona i krenula sa “Jump The Fall”.

“Prilično sam sigurna da ovu pesmu nisam izvodila uživo u akustičnoj varijanti”, konstatovala je ona ali i dodala, “Ako grešim, sigurna sam da će me internet ispraviti.” Ipak, biće da je Taylor u pravu, jer ovu pesmu jeste izvodila, ali u standardnoj “strujnoj” varijanti!

https://youtu.be/oY6sPLstcXk

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sramota: Taylor Swift bila deveruša na svadbi drugarice iz detinjstva, Swiftieji je vređali!

5 thoughts on “Najlepše iznenađenje: Taylor Swift posle osam godina izvela svoj stari hit!

    1. Skoro nemoguće :/ Ona praktično i nema evropsku turneju sem što je imala tih par koncerata u Britaniji i Irskoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.