“Najbolje vesti ikad!”: Demi presrećna zbog Grammy nominacije!

Grammy nominacija Demi Lovato za najbolji pop vokalni album godine predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja a i sama Demi kao da ne može da veruje da joj se ovo konačno dešava!

“Kao… Šta!!!!!???!!!??!! Pogledajte lica na ovoj slici!!! Ne mogu da verujem da sam među njima”, napisala je skromna Demika. “Uspeli smo Lovatici!!!” Ona je nešto slično napisala i na Twitter gde se oglasila rečima, “Probudila sam se sa najboljim vestima ikad!!!! Vau, hvala puno Grammy akademiji.”

Demiku ipak očekuje veoma težak posao s obzirom da su joj konkurenti Justin Bieber, Ariana Grande ali i Sia odnosno Adele koje svakako važe za favorite.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nick Jonas: Bio sam neverovatno besan kad je Demi napustila turneju!

3 thoughts on ““Najbolje vesti ikad!”: Demi presrećna zbog Grammy nominacije!

  1. Famozo, preporucujem vam da pisete i o Beyonce, Rihanna, Kylie Jenner, vi samo pisete o LM, Ariana Grande, Selena, Justin, i Tini Stoessel, ja ne kazem da ne pisite o njima, pisite ali, pisite i o ostalim poznatim licnostima kao Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian, Lady Gaga, Justin Timberlake, Mariah Carey & o mnogim drugim poznatim licnostima jer one koje sam navela ja ( o kojima vi ne pisete), su vise poznatije nego one o koje vi pisete.

    1. To su zvezde o kojima baš i ne volite da čitate – vidimo po tome kako prolaze vesti o njima. Pišemo o onome što tražite – mi ne namećemo bilo koju zvezdu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.