Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na ovogodišnjoj dodeli Oskara!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 119. po redu blogom. Nekako ovih dana ima baš dodela nagrada, a ja stvarno želim da sa svake malo propratim styling-e sa crvenog tepiha i napišem blog o tome, pa nadam se da je ok što je prethodnih par uglavnom ovakvog tipa. Jednostavno, kao što nekada bude par blogova jedan za drugim neka lista pesama, evo sada i ovako nešto. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Dakle, za današnji blog sam odlučila da napišem svoje favorite sa crvenog tepiha sa ovogodišnje dodele oskara. Sinoć su održane nagrade (u trenutku kada pišem ovo) i bukvalno sam jedva čekala da napišem ovaj blog. Odmah će i naredni koji ću napisati odmah posle ovog biti sličnog tipa, no o tom potom. Pred vama je nekoliko, po mom mišljenju, najboljih izdanja sa crvenog tepiha sa ove dodele. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, već potpuno nasumično, dok sam svoju najdražu kombinaciju, kao i uvek, ostavila za sam završetak bloga. Nisam nikakav stručnjak za modu, već je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Nisam ih puno opisivala kako blog ne bi bio predugačak. Toliko što se uvodnog dela tiče, neću više dužiti, nego hajde da pređemo na samu temu ovog bloga!

Krećemo sa fantastičnom kombinacijom Emilie Clarke, koja izgleda izvanredno! Sve je toliko graciozno, puno glamura i elegancije. Predivno, zaista.

Potom, Amy Adams, koja izgleda toliko moćno, nemam reči. Odlično su uklopljeni dodaci poput ogrlice i minđuša uz ovu fenomenalnu kreaciju.

Jennifer Lopez & Alex Rodriguez

Sledeći na listi su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez. Mislim da stvarno nema potrebe mnogo da komentarišem, bukvalno sam oduševljena, ali apsolutno. Vrhunski sve uklopljeno, do najsitnijih detalja, nema tu šta.

Emma Stone

Sledi Emma Stone koja ima jednu jako, jako zanimljivu, skroz neobičnu ali baš simpatičnu kombinaciju. Super outfit!

Lady Gaga

Lady Gaga izgleda toliko sjajno…Mislim da je nemoguće pronaći prave reči za opis koliko mi se dopada ova kombinacija, sve je odlično. Nesvakidašnje, ali extra.

SZA

Sledeća jeste SZA, koja izgleda besprekorno. Nekako tako nežno, ali opet sa jakom dozom glamura i toliko moćno. Jednostavno, fenomenalno.

Ashley Graham

Zatim Ashley Graham, čijom sam kombinacijom stvarno oduševljena. Jednostavno je, ali toliko vrhunski uklopljeno, stvarno, stvarno mnogo dobro.

Lucy Boynton & Rami Malek

I kao i uvek, za sam završetak ovog bloga, moja najdraža kombinacija. Ovoga puta to mesto zauzimaju Lucy Boynton i Rami Malek. Mislim da bukvalno ne postoje reči kojim bih ja mogla da približim mišljenje o njihovom styling-u. Savršeno, savršeno i savršeno! Toliko o njima, stvarno, samo ću dodati-wow.

I to bi bilo sve što se tiče mog 119. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje. Koje su vaše omiljene kombinacije sa ove dodele? Naravno, to mogu biti i neke van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na ovogodišnjoj dodeli Oskara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.