Najavio je svoju smrt: TikToker Cooper Noriega pronađen mrtav

Društvene mreže su nažalost često izvor mentalnih problema, a najnovija žrtva je 19-godišnji TikToker Cooper Noriega. Momak koji je imao mnogo psihičkih problema više nije mogao da se nosi sa njima.

Kako prenosi TMZ, izvori iz policije govore da je neko pozvao hitnu pomoć nakon što je primetio da Cooper leži onesvešćen na parkingu jednog tržnog centra van Los Anđelesa. Iako je reakcija bila brza, medicinari su samo mogli da konstatuju njegovu smrt. Zvanično je poznato da nije bila u pitanju nasilna smrt, a autopsija se tek radi. Mnogi se boje da je u pitanju droga, jer se Cooper godinama borio protiv zavisnosti.

Inače, samo nekoliko sati pred smrt, on je ostavio zabrinjavajuću poruku na TikToku, rekavši, “Ko još misli da će umreti jako mlad.” Mnogi ipak ne veruju da je on sebi želeo da oduzme život, pogotovu jer je ranije ove nedelje upravo govorio o svojoj želji da priča o mentalnom zdravlju. On je rekao da je problem sa drogama imao od svog devetog rođendana i da mu je najveća želja da otvori centar za lečenje od bolesti zavisnosti gde će ljudi zaista imati priliku da se oporave, a ne da slušaju osude javnosti.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cooper Noriega

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prekinuli su tišinu: Oglasila se porodica preminulog TikTokera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.