Na predlog Famoze i V-lovera: “Tini” album stigao u Srbiju, uskoro u prodaji!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
811
Views:
19

TINI-TINI-2016-2480x2480

Stvari konačno počinju da se menjaju nabolje za naše Tiniste i V-lovere a ovaj fandom sad ponosno može da kaže kako se uz našu malo pomoć izborio da “Tini” album stigne u Srbiju i ovih dana krene u prodaju!

Famoza je kontaktirala osobe koje su zadužene za uvoz muzičkih diskova u Srbiju i prenela im koliko je interesovanje fandoma da u svojim rukama imaju primerak nečega što njima neverovatno znači i to je bilo sasvim dovoljno da se prošle nedelje naruči prva količina! Kako smo obavešteni, diskovi su stigli u Beograd u ponedeljak a uskoro očekujemo i informaciju kad će početi njihova prodaja! Ono što znamo jeste da je za početak uvezena manja količina a ukoliko se ona razgrabi, biće nabavljeni i novi primerci.

Još jednom, sve ovo dešava se samo zato jer Tinisti i V-loveri imaju veliko poverenje u nas a mi imamo načina kako da njihove želje prenesemo pravim ljudima! Bez toga, “Tini” album NIKAD se ne bi pojavio kod nas. Nastavite da nas pratite i pripremite se za još lepih iznenađenja!

Autor: Famoza.net

37 thoughts on “Na predlog Famoze i V-lovera: “Tini” album stigao u Srbiju, uskoro u prodaji!

 1. Jedno pitanje… Da li ce se album prodavati samo u Beogradu ili i u jos nekim gradovima Srbije. Unapred hvala. <3

  1. Videćemo, sve će biti jasno pre kraja nedelje. Naravno da ćemo se boriti za to da svaki Tinista može što lakše da ga nabavi.

  1. Zaista ne znamo. Pretpostavljamo po knjižarama u Beogradu ali nemam tačne podatke. Čekamo razgovor sa nekim ljudima, izgleda da će toga biti sutra.

  2. A gdje će se moći kupiti? Hoće li biti u Laguni ili Vulkanu?Ja u petak i BiH idem u Beograd,pa hoće li već tada krenuti u prodaju?

 2. Famoza.net da li ćete nas obavestiti ako Arianin album stigne u Srbiju, to jest kada ćemo saznati?:-)

  P.S Uzgred srećna sam zbog Tinista;-)

  1. Da 🙂 Uspostavljamo lagano veze sa njenim predstavnicima u Srbiji, tj .predstavnicima njene muzičke kuće.

 3. Jaaako sam srećna !!! Ne mogu da verujemm konačnoo <3 <3 <3 Famozo da li će moći da se kupi i u NS ili samo u BG-u ??
  P.S. Hvala vam puuuno <3 <3 <3

 4. Blago vama. Sretna sam zbog vas. Famozo , znam da nije dobro pitanje ali da li znate hoće li se prodati " Tini " Album i u Hrvatskoj u Zagrebu?

  1. Ćao draga 🙂 U Srbiji smo pa jako teško ide sve što je van zemlje. Probaćemo da se raspitamo kod uvoznika u Srbiji da li imaju kontakt u Hrvatskoj pa da ih zamolimo.

 5. Draga ,,Famoza-o”,hvala to se ovoliko truditi oko svih nas,ali pogotovo oko TINISTA i V-lovera. Bez vas ne bismo uspeli. Mozete li,molim vas, da nas obavestite kada budete znali koliko ce album kostati i da li ce biti u prodaji u Kragujevcu?

  1. Javićemo. Ako ga i ne bude u Kragujevcu zaista nije ni komplikovano ni skupu da ti ga pošalju iz drugog grada.

  1. Zaista ne znamo, fokusiramo se na ovaj disk jer je "Violetta" družina veoma nepoznata našim ljudima koji se bave uvozom muzike. Anahi jako dobro znaju.

 6. Hvala famozo najbolji ste I najvise se trudite da nas Tini posterii.Hvala vam do nebaa.Jedva cekam da kupim album ❤❤❤❤

  1. Dajte nam malo vremena 🙂 Mi pretpostavljamo da će Ari svakako biti, problem je sa Tini jer je prilično nepoznata našim muzičkim kućama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.