Muk: Preminula 18-godišnja sestra Louisa Tomlinsona, Félicité

Nova, zapanjajuća tragedija pogodila je porodicu Louisa Tomlinsona koji je nakon mame izgubio i sestru Félicité Tomlinson. Bilo joj je samo 18 godina. Félicité koja je gradila uspešnu karijeru modela preminula je u sredu, a navodi se da se radi o srčanom udaru. Kako saopštav apolicija, londonska hitna pomoć dobila je poziv u sredu da je mlađa ženska osoba pretrpela srčani udar. Nažalost, kad je ekipa stigla, mogli su samo da je proglase mrtvom.

“Policija je trenutno u procesu informisanja njenog najbližeg rođaka”, stoji u izveštaju. “U ovo momentu, njena smrt tretira se kao neobjašnjena. Uskoro će krenuti ispitivanje.” U ovom momentu, svako nagađanje delovalo bi veoma ružno, ali od ranije nije poznato da je Félicité imala problema sa srcem, barem ne takvih da je morala da boravi u bolnici ili se pridržava terapija za srčane bolesnike.

View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Zapravo, iz porodice i spominju da ona nikad nije imala bilo kakvih problema sa srcem i da je bila naročito dobrog zdravlja jer se početkom ove godine konačno odrekla alkohola i cigareta. Ona se ovih dana pripremala da objavii svoju knjigu poezije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Félicité Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

7 thoughts on “Muk: Preminula 18-godišnja sestra Louisa Tomlinsona, Félicité

  1. Nestvarno😞 bila je zaista premlada za ovako nešto. Mogu da zamislim kako je Louisu sada, prvo majka, sada sestra💔 RIP Felicite😭

  2. Ovo je tako tuzno, tako mi je zao sto je tako mlada zavrsila sa zivotom😢
    Počivaj u miru dušice. 🖤

  3. Jako mi je žao😞😔
    Nemogu vjerovati kako gubimo dobre i mlade koji imaju još mnogo pred sobom. 😭
    RIP FELICITE😢

  4. nisam mogla da verujem kad sam procitala… ne mogu ni da zamislim kroz sta louis, njena porodica i prijatelji prolaze..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.