Muk: Preminula 18-godišnja sestra Louisa Tomlinsona, Félicité

Nova, zapanjajuća tragedija pogodila je porodicu Louisa Tomlinsona koji je nakon mame izgubio i sestru Félicité Tomlinson. Bilo joj je samo 18 godina. Félicité koja je gradila uspešnu karijeru modela preminula je u sredu, a navodi se da se radi o srčanom udaru. Kako saopštav apolicija, londonska hitna pomoć dobila je poziv u sredu da je mlađa ženska osoba pretrpela srčani udar. Nažalost, kad je ekipa stigla, mogli su samo da je proglase mrtvom.

“Policija je trenutno u procesu informisanja njenog najbližeg rođaka”, stoji u izveštaju. “U ovo momentu, njena smrt tretira se kao neobjašnjena. Uskoro će krenuti ispitivanje.” U ovom momentu, svako nagađanje delovalo bi veoma ružno, ali od ranije nije poznato da je Félicité imala problema sa srcem, barem ne takvih da je morala da boravi u bolnici ili se pridržava terapija za srčane bolesnike.

View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Zapravo, iz porodice i spominju da ona nikad nije imala bilo kakvih problema sa srcem i da je bila naročito dobrog zdravlja jer se početkom ove godine konačno odrekla alkohola i cigareta. Ona se ovih dana pripremala da objavii svoju knjigu poezije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Félicité Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Muk: Preminula 18-godišnja sestra Louisa Tomlinsona, Félicité

  1. Nestvarno😞 bila je zaista premlada za ovako nešto. Mogu da zamislim kako je Louisu sada, prvo majka, sada sestra💔 RIP Felicite😭

  2. Ovo je tako tuzno, tako mi je zao sto je tako mlada zavrsila sa zivotom😢
    Počivaj u miru dušice. 🖤

  3. Jako mi je žao😞😔
    Nemogu vjerovati kako gubimo dobre i mlade koji imaju još mnogo pred sobom. 😭
    RIP FELICITE😢

  4. nisam mogla da verujem kad sam procitala… ne mogu ni da zamislim kroz sta louis, njena porodica i prijatelji prolaze..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.