Mučno za gledanje: Justina Biebera vređali, ismevali i snimali kamerom (video)

Justin Bieber vratio se u Los Anđeles, ali snimci koji dolaze iz ovog grada su nešto najtužnije što smo ikad videli. Jedan se ipak izdvaja kao posebno potresan jer na njemu čujemo grupu momaka koja ga tretira kao na toliko ponižavajući naslov da će i najvećem hejteru biti muka gledajući sve ovo.

Na snimku koji je objavljen, vidimo Biebsa kako sedi za volanom svog automobila dok izgleda kao da su mu sve lađe potonule. Njega sa trotara posmatra grupa momaka koja mu se se sve vreme smeje i snima ga kao životinju, dok ga neko bezdužno ismeva rečima,”On samo zuri u tebe” i “Jesi li drogiran”. Najtužnije od svega je što ovi dripci ne shvataju da su sa ovakvim ponašanjem zapravo oni ti koji imaju ozbiljnije mentalne probleme od Jusa.

Malo obzirniji fanovi snimili su Biebs malo kasnije i tiho ga upitali da je dobro, na šta je on odgovori da jeste. Međutim, Belieberka koja je ovo snimala kaže da joj je očigledno jasno da je sve daleko od idealnog. Posle svega, zaista nam ostaje da se molim za njegovo zdravlje, kao što je on tražio od svog fandoma.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Justin Bieber najavio novi singl za sutra, oduševio ponašanjem prema paparacima! (video)

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Mučno za gledanje: Justina Biebera vređali, ismevali i snimali kamerom (video)

  1. Koliko bezdušnici ja nemam reči pa ovakvo nešto ni najveećem dušmaninu da ne uradiš a ne Justinu koji je stvarno dobrica i mnogo je bolja osoba nego pre , on ovo definitivno nije zaslužio

  2. Kako tužno da ljudi znaju biti takvi. Ali ovo se svakodnevno događa i običnim ljudima i slavina pa ne smijemo podcjenjivati izrugivanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.