Mučenje Beliebera: Jus sprema veliko iznenađenje!

Dok mediji pričaju o tome da će se on uskoro povući sa scene, Justin Bieber priča o lepim stvarima, najavljujući da radi na nečemu što će biti potpuno iznenađenje za sve!

Jus je tako u četvrtak objavio tvit u kome je samo rekao “Radim na nečemu posebnom”, ne otkrivši nažalost ništa više od toga. Ipak, s obzirom da će on uskoro krenuti sa novom serijom koncerata, možemo samo nagađati da je u pitanju neka nova pesma, moguće nova saradnja sa nekim od muzičara sa kojima se često viđa.

Čini se da Jus već odavno ima snimljeno podosta materijala za novi album i da bi on bez problema mogao da izađe pre kraja ove godine. Ipak, možda će mladi pevač zaista odlučiti da čitavu stvar odloži i napravi pauzu jer bi posle objavljivanja albuma opet krenula nova turneja!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez preporučuje: Kupite "Made in the A.M." a ne "Purpose"!

5 thoughts on “Mučenje Beliebera: Jus sprema veliko iznenađenje!

  1. Jedva cekam da izadje novi album ali Isto da se Justin lepo odmori I da ima vise energije za svoje obozavaoce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.