Možete li ih razlikovati? Influencerka rekreirala sve naslovnice Taylorinih albuma!

Fanovi poznatih ličnosti uvek su nalazili kreativne načine da svojim idolima skrenu pažnju i odaju počast za različite stvari koje su postigli. Nagledali smo se kroz godine panoa, edita, crteža, videa, ali ono što je ova influencerka iz Njujorka uradila da bi obeležila trinaest (Taylorin srećni broj) godina Taylorine karijere zaista nas je oduševilo!

Devojka po imenu Rachel Martino, koja trenutno živi i radi u Njujorku, nadaleko je poznata po svojim rekreacijama ikoničnih momenata poznatih ličnosti. Pod heštegom #RachRecreates ona je već “skinula” Elle Woods iz filma “Legally Blonde” i prošetala Central parkom kao Giselle iz filma “Enchanted”. Prošle nedelje, povodom trianestogodišnjice karijere Taylor Swift, Rachel je rekreirala sve naslovnice Taylorinih albuma – i to vrlo uspešno! Nama se najviše dopadaju naslovnice albuma “Fearless” i “Reputation”. Da li mislite da je Rachel uspela u svom pokušaju i koji album vam se najviše sviđa?

Taylor Swift

Fearless

Speak Now

Red

1989

Reputation

Lover

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ostvario joj se san: 12-godišnjakinja koja gubi sluh upoznala Taylor Swift! (video)

2 thoughts on “Možete li ih razlikovati? Influencerka rekreirala sve naslovnice Taylorinih albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.