Možete li da pronađete Zayna u njegovom novom spotu?

Pre nekoliko dana pojavilie su se priče kako je Zayn Malik konačno spreman da počne sa pojavljivanjem u javnosti kao i da će zakazati svoju prvu solo turneju, ali stidljivi momak kao da nas demantuje time što ga gotovo nema u novom spotu koji je objavio za singl “Satisfaction”.

Ova pesma govori o ljubavi, gubitku i ponovnom rođenju, a šalje poruku, da ne možemo biti potpuno srećni dok ne nađemo svoju drugu polovinu. Zayn se u videu pojavljuje vrlo kratko, ali ga zaista vredi pogledati jer je vizuelno vrlo interesantan. Videćemo koliko će ovo pomoći inače vrlo slaboj prodaji njegovog albuma “Icarus Falls”, a što je najveća zasluga vrlo slabe promocije.

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Niko više ne sluša "Pillowtalk": Zayn oborio negativan rekord američke top liste!

4 thoughts on “Možete li da pronađete Zayna u njegovom novom spotu?

  1. Ovaj spot je snimaj neposredno nakod što je Zayn izbacio Mind of Mine, i izbacio je sliku na instagram a ta slika je delić spota, naravno tu sliku ne možete naći na njegovom ig-u jer je obrisao sve slike pre nego što je izbacio Icarus Falls, ali sliku možete videti na nekim fp-ovima. Da ste malo obratili pažnju videli bi da Zayn nema tetovažu ruže na glavi što bi se jasno videlo da je spot sniman skoro, a takođe Zayn trentno ima dužu kosu. Tako da, nema potrebe da sumnjate u njegove sposobnosti i da pričate kako nije prevazišao svoju anksioznost jer je spot sniman odavno, a on je takođe najavio svetsku turneju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.