„Možemo li opet?“: Liam Payne se priseća dana kada je One Direction osvojio prvu BRIT nagradu!

Neki 1D članovi jednostavno ne pominju svoj bivši bend nikada i to jako rastužuje Directionere koji polako gube nadu da će se povratak desiti, naročito zbog ponašanja članova kao što je Harry Styles. Međutim, Liam Payne je taj koji uvek vrati nadu fanovima, jer nam se čini da se on često priseća velikih uspeha koje je postigao sa 1D kolegama!

Liam Payne je ponovo probudio emocije Directionera kada je juče na društvenim mrežama podelio fotku One Directiona od pre sedam godina, kada je ovaj megauspešni bend osvojio svoju prvu BRIT nagradu! „Vau, naš prvi BRIT pre sedam godina. Mnogo toga se promenilo ali ste vi ste kao porodica pošli sa nama na naše individualne puteve. Pravi je san imati vas u životu i ponosan sam što sam deo vašeg. Možemo li dobiti ovu nagradu ponovo?“ napisao je Liam u opisu fotke emotivno.

Liam je ovo sećanje objavio taman par dana pred ovogodišnji BRIT Awards, a ove godine svakako neće moći da dobije BRIT sa One Directionom ali je kao solista nominovan sa Ritom Orom i pesmom „For You“ za spot godine, mada konkurencija je jaka jer su tu i Dua Lipa, Little Mix i još sedam izvođača.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  ∞Onє Dirєcτion - FOREVER!∞

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “„Možemo li opet?“: Liam Payne se priseća dana kada je One Direction osvojio prvu BRIT nagradu!

  1. Awwwww… Ja sam se skoro rasplakala! 😭😭💖💖💖💖💖💖💖 #DIRECTIONERFOREVER

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.