Možda su Swiftieji u pravu: Da li je Todrick Hall upravo potvrdio teoriju da je Taylorin novi album vezan za leptire?

Kada je Taylor Swift u pitanju, svaki stih i svaki detalj ima posebnu simboliku u njenoj umetnosti, a pevačici nije strano ni korišćenje motiva iz prirode – za vreme „Reputation“ ere bila je „zmija“ jer su je tako nazivali 2016. godine! Da li je zmija sada doživela svoj preporod i postala leptir za novu eru? Čini se da to nije nemoguće!

Naime, Taylor je od samog početka promovisanja svoje nove ere na Instagramu počela da deli fotke veselih boja, roze srca, duginih nijansi, tako da nam to govori da će album definitivno biti veseliji od prethodnih, ali detalj koji je bio svuda oko nje je i leptir! Tay je na iHeart Radio Awardsu čak nosila štikle u obliku leptira i njih je posebno istakla u jednom Instagram postu, pa je sve to pokrenulo lavinu Swiftie teorija, ali se sada ta teorija čini još realnijom zahvaljujući objavi Todricka Halla!

Todrick je Taylorin najbolji drug već godinama, pa je pevačica poklonila Todricku za rođendan specijalne štapiće sa cimetom kakve Todrick najviše voli da jede, ali osim toga, pažnju je privukla čestitka sa leptirom kojom se Todrick pohvalio na poslednjoj slici! Jedan Swiftie je repostovao tu čestitku sa leptirom, a Todrick je čak ostavio komentar sa emodžijem leptira – sve ovo garantovano mora da ima veze sa Taylorinom novom erom, zar ne?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  "Načinio sam tu ku*ku slavnom": Kanye West bolesno izvređao Taylor Swift, nastao opšti haos!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.