“Mora na odmor”: Porodica tera Sel da otkaže ostatak turneje?!

Cqx1xlZWAAEXr7S

Mediji ovih dana ne ostavljaju na miru Selenu Gomez a najnovije informacije govore da su njeni najbliži toliko zabrinuti da će ovih dana razgovarati s njom i objasniti joj da je turneja po Evropi poslednja stvar koja joj sad treba!

“Veza Justina i Selene odavno je ozloglašena i ona sad jako teško podnosi to što je on sa Sofiom. Selena se navikla da ga viđa sa drugim ženama ali stvari su sad gore jer je pod pritiskom i pritom previše radi. Ona je na turneji četiri meseca bez pauze i neće se odmarati do decembra jer ima turneje po Evropi i Južnoj Americi. Svi se brinu za nju i plan je da razgovaraju sa njom i objasne joj kako je bolje da se odmara neko vreme”, piše The Sun.

Da Seleni smeta Sofia možda potvrđuju njene reči kad je Jusu na Instagramu poručila da ne kuka već da prestane da objavljuje slike sa svojom novom devojkom na Instagramu ako ne želi da dobija uvredljive komentare mada se kasnije zbog toga izvinila.

Autor: Famoza.net
FOTO: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šlag dolazi na kraju: Taylor i Selena otpevale duet za pamćenje! (video)

8 thoughts on ““Mora na odmor”: Porodica tera Sel da otkaže ostatak turneje?!

  1. Ovako, mislim da je on ne zanima, kao ni njegove djevojke. Prestanite je osuđivati zbog Justina i govoriti kako je ljubomorna!

  2. Ne verujem bas da je umorna jer joj je tesko sto nije joss prebolela Jusa.. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.