Momci iz 1D-a priznali da međusobno FaceTime-uju povodom ponovnog okupljanja!

Dočekali smo! Nakon što su momci iz 1D-a pošli na svoje strane i počeli da se bave solo karijerama, svet je nestrpljivo čekao njihovo ponovno okupljanje. Ove godine je momcima iz benda zvanično istekao ugovor koji ih legalno vezuje za bend, ali oni su i dalje odlučili da 23. jula, kada je zvanična desetogodišnjica postojanja benda, naprave nešto posebno za svoje fanove.

U ponedeljak su nas Liam i Nial iznenadili Instagram Live-om, u kome su pričali i o tome kako nikako da se okupe u punom sastavu na Live-u. “Naš trostrani FaceTime protekao je zaista dobro”, našalio se Liam, na šta je Niall odgovorio: “Mislim, tako je smešno. Nikada ne možemo nikoga okupiti iako svi ne radimo ništa”, prokomentarisali su oni na račun Louisa Tomlinsona koji nije mogao da bude u Live-u sa njima. “Iako znam provereno da Louis samo sedi kod kuće pušeći cigarete i pijući pivo. Radio sam isto to juče” dodao je Niall.

“Dolazi nam desetogodišnjica, tako da smo svi razgovarali zajedno tokom poslednjih nekoliko nedelja, što je bilo zaista lepo”, rekao je Liam ranije ovog meseca. “Čujete puno glasova ljudi i vidite stare sadržaje i različite stvari koje dugo nismo videli ili nikada nismo videli, vrlo je zanimljivo.” Momci su svi ponovo zapratili Zayna na Instagramu, što je dalo fanovima povod za slavlje, a na prethodnom Live-u koji je pravio Liam, već je rekao da pokušava da okupi momke kako bi napravili nešto za desetogodišnjicu benda.

Pročitajte još  Niall potvrdio povratak 1D, zna i kad će se to desiti!

Nismo čuli mnogo informacija o Harryju i Zaynu, mada Liam sugeriše da se okupljanje možda i dogodi bez Zayna, a mi se nadamo da ćemo makar dobiti turneju ili poslednji javni nastup benda, koji će prevazići sve što smo do sad videli od njih, sada kada svako ima svoj specifičan zvuk i stil

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Momci iz 1D-a priznali da međusobno FaceTime-uju povodom ponovnog okupljanja!

  1. Ja mislim da će biti nekakvog okupljanja na neki način i da će Zayn biti iznenađenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.