Molimo i za nastup u Hrvatskoj: Organizator prihvatio predlog Famoze da pozove Jorgea i R5 u Srbiju!

Stalno vam ponavljamo da Famoza ne organizuje koncerte ali da smo vaš jedini glas i način da vaše želje prenesemo organizatorima koji to jedini mogu da ispune. Posle mnogo truda i poziva prethodnih nedelja, srećni smo što možemo da vas obavestimo kako se radi na dolasku Jorgea Blanca i R5!

Kao što smo već pisali Jorge i R5 idu na zajedničku turneju po Evropi tokom ove jeseni a kako oni ne zahtevaju arene niti su karte skupe (samo oko 20 evra za oba koncerta!), čini nam e da je ovo fantastična prilika koju ne smemo da propustimo. Famoza je danas razgovarala sa organizatorom i obavestila ga o svim detaljima turneje a on nam je obećao da će već danas u toku dana razgovarati sa svojim kolegama i videti šta može da se uradi jer je vrlo zainteresovan za to!

Ono što je verovatno neophodno jeste da se napravi neka mini turneja R5 i Jorgea za naš deo Evrope, sa recimo tri koncerta od kojih bi jedan sigurno bio u Beogradu, jedan verovatno u Zagrebu a treći verovatno u Mađarskoj ili Rumuniji! Kao što znamo, Jorge i R5 dolaze i u Beč početkom oktobra ali kako su svi termini tih dana puni, to bi verovatno značilo da bi oni kod nas došli tek nakon svih ostalih koncerata, negde posle 22. oktobra. Mišljenje i iskustvo organizatora govori da bi samo pozivanje na više koncerata u regionu značilo da će ta ponuda biti prihvaćena!

Pročitajte još  Jorge Blanco: Pevanje mi je sada prioritet, ali želim da glumim lošeg momka!

Mi kao Famoza uradili smo apsolutno sve što smo mogli a posebno nam je prijalo što je organizator rekao da bez naše informacije ne bi ni znao da R5 i Jorge dolaze pa ponuda ne bi ni bila poslata! Sad nam ostaje da čekamo razvoj situacije narednih dana i nadamo se najboljem jer sve je u rukama Jorgea, R5 i našeg organizatora.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

23 thoughts on “Molimo i za nastup u Hrvatskoj: Organizator prihvatio predlog Famoze da pozove Jorgea i R5 u Srbiju!

 1. To je super! Čestitam vam Famozo na uspjehu i zahvaljujem na trudu,ali vjerovatno neću otići na koncert pošto na slušam puno R5

  1. Pa tu je i Jorge 🙂 Plus, kad si poslednji put imala priliku da u svojoj zemlji čuješ prave mlade zvezde? Bio je Biebs i to je sve u poslednjih 10 gdina.

 2. Ja bih iskreno dosla na svaki koncert, bilo koje zvezde, arena mi je ispred nosa, jer zasto bih tako nesto propustila ?

 3. Famozo, poslala sam vam email na temu za Fan Action za grupu MMers forever. Da li ste ga dobili jer nam je veoma vaxno?

  1. Nemojte uvek pitati da li je stiglo – ako niste dobili grešku prilikom slanja, ako je poruka označena kao sent, sigurno je poslata.

 4. Jeeeee… bravo Famozaaaa… nadam se da neće oni tamo menadžeri od Jorgea oglušiti na naše organizatore… 🙂

  1. Da znate samo koliko je to komplikovan posao, naročito kad ste organizator koji živi na ovim prostorima… Jedino što garantujemo jeste da će on sigurno uraditi sve što je moguće.

 5. Nadam se da će slijedeći put kada otvorim ovu stranicu. Dobiti tu prekrasnu vijest da nam dolazi Jorge na Balkan…

 6. Znala sam da cete uspjeti! Drzim palceve da sve bude kako treba i da dođu! Ovo ce se pamtiti!

 7. Samo jedno hvala je malo za sve sto ste ucinili, hvala Vam 100000000000 puta!!!!!!!?

   1. Bas steta jer Jorge je rekao da bi volio doci u BiH ali super je i ovako iako se nadam da ce doci u Srbiju i Hrvatsku ali i dalje se nadam da ce doci i u BiH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.