Moć fandoma: BTS se nije pojavio na iHeart Awardsu, a ipak dobio nagradu za najbolji fandom!

BTS je jednostavno uvek uspevao da osvoji apsolutno svaku nagradu vezanu za najbolji fandom ili za kategorije za koje su fanovi mogli da glasaju ne bi li njihov miljenik pobedio – još otkad su se pojavili, u takvim kategorijama nemaju konkurenciju, pa su čak Belieberi, Swiftieji, pa i Arianatori ponovo ostali praznih ruku kad je najbolji fandom u pitanju!

Naime, BTS je na iHeart Awards dodeli nagrada uspeo da trijumfuje u kategoriji za najbolji fandom iako je konkurencija bila izuzetno jaka zbog fandoma kao što su recimo Arianatori koji neprestano rastu, pa to pokazuje da je odanost BTS Armyja i dalje neprikosnovena, čak i kada, kako oni kažu na Twitteru, nisu glasali ni 5% kao što su glasali nekada – ako je to istina onda je i pola njihovog truda dovoljno da svaki put pobede!

Još jedna zanimljiva stvar je i da se momci nisu ni pojavili na ceremoniji, a šuška se da nisu došli jer su zapravo u Koreji i vežbaju neprestano jer se bliži objavljivanje njihovog novog albuma u aprilu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Prava šteta: BTS ostali bez dva YouTube rekorda za "Fake Love"!

3 thoughts on “Moć fandoma: BTS se nije pojavio na iHeart Awardsu, a ipak dobio nagradu za najbolji fandom!

  1. BTS Army najbolji fandom??? Hahah…Kakvi slabići imaju najbolji fandom… Arianatori,Belieberi,Swiftieji su 1000000 puta bolji… Njihovi idoli su vredne zvezde…a ne kao BTS… Ovo je moje mišljenje,a vidim da se svet baš i ne slaže… Ne vidim vrednost BTS-a, ne kontam zašto baš oni pored dosta kvalitetnijih zvezda imaju najbolji fandom… Šta ljudi uopšte vide u njima??? Ipak, moram to prihvatiti… Čestitam BTS Army-ju, čestitam i BTS-u jer imaju ljude koji ih prate i podržavaju!

    1. Nije baš ok da čestitaš, a prethodno ih vređaš :/ U redu je ako ti se ne sviđa muzika, ali to što oni rade je kvalitetno i ima mnogo publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.