MMeri će razumeti: Ivanu je konačno primetio njen idol!

Ćao Famoza 🙂 Baš dugo sam vaš verni čitalac i oduvek sam želela da vam pišem, ali nikad nisam znala o čemu, sve do danas. Naime, sve se dogodilo toliko iznenadno da sam i sama počela da vrištim od srece, a evo i o čemu se radi.

Oko 2-3 godine sam fan od Jennie Sofie. Jennie Sofie ima samo 17 godina i jedna je od najpoznatijih norveških modnih blogerki, ali najvažnije je od svega je to da je ona najbolja drugarica od slavnih blizanaca Marcusa&Martinusa.

No, da se vratim na priču, dok sam čitala najnovije statuse moih omiljenih zvezda na Instagramu, primetila sam i dva statusa od Jennie. Mislila sam da se ništa neće desiti i da Jennie neće primetiti koliko je volim, a ni naravno moje komentare ali sam se prevarila. Prošlo je tačno devet minuta od kako sam napisala prvi komentar na slici gde su ona i njen dečko, i na moje prijatno iznenađenje sam u obaveštenjima videla da mi je Jennie lajkovala komentar, odmah sam javila drugarici Lani koja je pa mogu reći, jedan od najvećih obožavalaca M&M, bila je srećna kad je to čula i nije mogla da veruje. Posle nekih dva minuta od razgovora sa Lanom, Instagram mi je poslao novo obavestenje u kojem je pisalo da mi je Jennie opet lajkovala komentar, ali na drugoj slici. Draga Famoza, ja ne mogu da opišem koliko sam samo srećna što me je idol konačno primetio. Nadam se da će i ubuduće biti tako, jer je Jennie zaista posebna devojka, uvek vedra, nasmejana i puna ljubavi prema svojim fanovima.

Pročitajte još  Famoza music chart #117 - Glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

Ivana 🙂

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “MMeri će razumeti: Ivanu je konačno primetio njen idol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.