“Misliš da sam zaboravio da si me varala sa Zaynom?”: Da li je Biebs zaista rekao ovo Sel?

justin-selena-instagram-babies-9-11-jpg_212241

U ponedeljak smo videli sve i svašta kad je reč o sukobu Justina Biebera i Selene Gomez ali najviše pažnje sad izaziva navodna Jusova poruka da nije zaboravio kako ga je ona prevarila sa Zaynom Malikom!

U poruci koja kruži internetom tako piše, “Ja varao… A zaboravila si na tebe i Zayna?” Naravno, navodi se da je Jus ovaj Instagram post kasnije obrisao a iskreno govoreći, čini nam da su male šanse da nije u pitanju obična montaža.

Kad je reč o momcima iz 1D, Selena se viđala isključivo sa Niallom Horanom a iako se za Zayna stalno govorilo da vara svoju tadašnju verenicu Perrie Edwards, Selenino ime baš nikad nije spominjano! Zapravo, Sel je u intervjuu početkom ove godine upitana da li bi pristala na dejt sa Zaynom a ona je tad mistično odgovorila, “Da me je već pitao, videli biste me sa njim. Šalim se, ali se ne šalim.”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li ti se dopada? Sel predstavila singl "Me & The Rhythm"

17 thoughts on ““Misliš da sam zaboravio da si me varala sa Zaynom?”: Da li je Biebs zaista rekao ovo Sel?

 1. Sel moze biti s kog hoce. On nema pravo da i kaze ni zbor u vezi to, jer zbog nje dozivela je veliku bolku. :'/

 2. Jeste, varala ga je i sa Zeddom, sa Niallom, sa Zaynom, sa Harryem, sa Samuelom, imala je dva crnca, jednog Bosanca…
  Sa mnogo njih.
  ?? lol.

 3. Laž.Ako je neko u njihovoj vezi bio iskren,onda je to Sel….Ona je mnogo dobra,a njena "veza" sa Zaynom nije ni postojala….Ako je bila u vezi sa njim,hoću dokaz,inače ne verujem u to….#TeamSelenaForever….

 4. Laž.Ako je neko u njihovoj vezi bio iskren,onda je to Sel….Ona je mnogo dobra,a njena "veza" sa Zaynom nije ni postojala….Ako je bila u vezi sa njim,hoću dokaz,inače ne verujem u to….#TeamSelenaForever….

 5. Ja mislim da ga je na sve ovo nagovorila ona zmija sofia (ne zasluzuje da joj se ime pise velikim slovom)

 6. Jeste Sel rekla kako joj je Zayn uvek bio najsimpaticniji i da bi njega najpre poljubila iz 1Dja, ali da je bila s njim ili da je varala Biebera je 737282% netacno

 7. taj komentar za Zayna je fejk ali prica se da je onaj kako je ona napisala da je on nju varao fejk isto ali ne znam…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.