Mirnije spava: Progonitelj Lane Del Rey završio u zatvoru!

Lana Del Rey takođe je na meti progonitelja, ali sad joj je lakše nakon saznanja da je osuđen Michael Shawn Hunt (43) koji je uhapšen još u februara nakon pokušaja da je napadne tokom jednog koncerta.

Kako je objavljeno, on je priznao krivicu, a sud mu je zauzvrat ublažio kaznu, tako da će on iza rešetaka provesti godinu dana zbog proganjanja, to su optužbe za nošenje oružja odbačene. Tokom suđenja, čitane su njegove Facebook objave, koje kažu, “Naša kraljica zauvek u oba sveta. Volim te puno Lana, ne mogu da dočekam da ti budem u zagrljaju za par dana, čujem te kako pevaš, nedostaješ mi dušo” ili “Lana i ja ćemo biti zajedno, verovatno idem na ostatak turneje sa njom.”

Koliko joj to znači, Lana je potvrdila time što je ovu vest podelila na svom Twitteru uz upozorenje svima drugima koji su opsednuti njome da ih čeka ista sudbina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lana Del Rey

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana presrećna jer je Lana Del Rey otpevala njen hit! (video)

One thought on “Mirnije spava: Progonitelj Lane Del Rey završio u zatvoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.