Miranda Cosgrove o snimanju filma „Grozan ja“: Nisam ni znala kako minioni izgledaju do kraja snimanja prvog dela!

Miranda Cosgrove otvorila je dušu o početku snimanja sada već aktuelnog filma „Grozan ja“ i kako na početku snimanja prvog dela nije čak znala ni kako minioni izgledaju!

„Na početku sam tako malo znala o filmu da nisam imala pojma ni da će minioni biti deo samog filma“ otkriva Miranda. „Tek na kraju snimanja prvog dela sam dobila priliku da ih zapravo vidim.“ Minioni su danas obišli čitav svet zahvaljujući samo tri dela filma i sada su već poznati brend!

Miranda trenutno nema nikakve informacije o planovima za nove delove filma, ali i ona bi se kao i fanovi složila da je film vredan nastavka i da je moguće napraviti još delova. „Sada kada su svi oni kao jedna porodica heroja, bilo bi zanimljivo napraviti nastavak. Sjajno sam se zabavila na snimanju sva tri dela“ zaključuje Miranda.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Miranda Cosgrove ni mrtva ne uspeva da postigne uspeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.